Alles wat de Ballonnenfee overkomt.

Hoi Linda, (Ballonnenfee)
ik zou je op de hoogte houden van de op-en neergang van je ballonnen. Nu, ongeveer een maand later, beginnen je ballonnen het voor bekeken te houden en komen ze in een zweeffase die het moeilijk krijgt met de zwaartekracht. Een van volgende dagen maak ik er een eind aan. Daar hebben we dus lang plezier van gehad.
De ballonnen werden de dag na het feest gebruikt voor de fotoshoot en gingen nadien via het stadspark naar de ouderlijke woonst waar ze eerst nog een week triomfeerden in de hal (tot mijn vader wild werd van de lintjes) en nu nog boven het bed van mijn moeder hangen.  Van de gassen die vrijkomen heeft ze blijkbaar geen last :).
Bij deze wens ik je nog van harte te bedanken en wil ik je één goede raad geven: je gebruikt volgens mij te edel gas. Niemand laat ballonnen 1 maand hangen (behalve wij) of verwacht dat dit kan.
Deze lange levensduur is een optie die je zeker achter de hand kan houden, maar of je alle ballonnen dergelijke tijdsduur moet meegeven? Afin, je bekijkt het maar.
Als ik nog eens ballonnen nodig heb, weet ik je te vinden.
Groetjes,
Hilde